Odlišnost

Odlišnost

Anotace: Pár pocitů o tom jak se lidé k sobě chovají a snaha vyjádřit svůj názor na rasismus...

Sbírka: Já o Vás bez Vás

Měl jsem sen, znovu bych pronesl,
bylo by to ale platné?
Intelektuál tak povznesl,
když z lidí stávají se gorily statné.

Měl jsem sen, chci toho člověka připomenout,
bylo to jeho svobodné snění
Nemohou lidé na svoji nenávist zapomenout?
někteří neznají ani okolní dění.

Lídé jsou všude stejní,
společnsot nezměním sám.
Bílí, černí jednodušše monotonní,
a proto říkám o pomoc právě Vám.

Prosím berte život s lehkostí,
lásku s jemnou křehkostí,
přítele s naivní důvěrou,
a charakter s nečekanou proměnou.

Nebojme se náš názor vyslovit,
s každým člověkem po dobrém se domluvit.
Autor Luca Steavens, 26.06.2010
Přečteno 275x
Tipy 6
Poslední tipující: ta.cupka., Květka Š., 4LJFilip, Dygi, CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí