Klepu

Klepu

Klepu si na čelo - ozývá se jen dutý zvuk
Klepu si na čelo - ťuk,ťuk,ťuk!

Klepu si na srdce - sotva bije?
Klepu si na srdce - zdolala jej ta zlá bestie?

Klepu si na duši - i tam se zmije vkradla?
Klepu si na duši - však jen čtu "dnes máme padla"

Tak raděj přestávám a jdu jen snít..
tak raděj přestávám - zaživa začínám hnít..
Autor Satha, 26.06.2010
Přečteno 262x
Tipy 6
Poslední tipující: dream in emptiness, Radek.oslov.Šafárik, al-pacino, 666 Idiot MCR
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dobrý! ST!

26.06.2010 16:58:00 | 666 Idiot MCR

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí