MAMA

MAMA

Anotace: Moja mamina....Tiez sa vola ako ja Martina ... :)

Hviezdy krásne žiaria,
si ako nežná lúka jarná.
S Tebou mi duša dýcha šťastím,
si môj zlatý mesiačik jasný.
Ľúbim Ťa anjelik veľmi,
Ty úsmev vyčariť vždy vieš mi.
Mama mama moja,
hviezdy pri Tebe stoja,
Mama mamička mama,
si moja nežná krásna dáma.
Mama mama mami,
to krásne puto je len medzi nami.
Láska nás pevne spája,
Si ako pôvabná ľalia kvetinového raja.
Mama mamička mama,
ja som a vždy budem len Tvoja.
Statočne si ma vychovala,
aké číslo som to postupne si zisťovala.
neraz vyparatila som neplechu,
no Ty namiesto trestu zniesla si mi útechu.
Vždy pri mne stojíš,
mami si statočná,
prekážky (viem že s bolesťou )vždy ustojíš.
Viem,že kvôli mne nemáš život ľahký,
neboj sa sľubujem spolu všetko zvládneme,
je vari krátky ,
tak poď ,
nech si ho užijeme.
DAKUJEM TI MAMI
TO PUTO JE LEN MEDZI NAMI.
Autor Spidy, 26.06.2010
Přečteno 252x
Tipy 9
Poslední tipující: al-pacino, zelená víla, Psavec, Mraveneček, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pouto... když hledáš pohled a grimasu,, když najdeš pocit.. že já tu jsem.. navždy ..
s tebou jdu..

27.06.2010 01:49:00 | zelená víla

Pěkné..

26.06.2010 20:58:00 | Květka Š.

Krásné poděkování mamince,je to dojemné.St.

26.06.2010 18:38:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí