Jsem démon

Jsem démon

Anotace: ...

V mdlém svitu hvězd,
chtěla bych tě svést.
S tou myšlenkou hraji si den co den,
občas, přiznám se, toužím, aby to už nebyl jenom sen.
Jsem zlá, já vím,
když o tobě takhle sním.
Jsem sobec a tyran,
když oddávám se těmto vírám,
jsem zhýralec ve světě šťastných lidí,
snad lepší, když tě neuvidím.
Jsem poskok ďábla, démon smělý,
lákám muže na úsměv vřelý.
Jsem Sukubus,
tak zničit mě zkus!
Nejsem hodna citu – lásky,
vždyť už uzavírají se sázky,
kdo stane se mou obětí,
koho udusím ve svém objetí?
Jsem jen temná víla,
v jejíchž slovech proudí pradávná síla,
síla draka ohnivého,
co nikdy neměl pána svého.
Je třeba uvázat mě na řetěz,
třebaže nikdy nestane se ze mě hodný pes.
Ráda koušu, škrábu, trhám,
na svou oběť se rychle vrhám.
Ještě nikdo nedokázal,
že by mě dřív svázal,
než stanu se paní vůle jeho,
já NIKDY neměla pána svého!
Za to zasloužím si krutý trest,
snad aby květ mého života přestal kvést
a já už nemohla z cesty ničí duši svést…
Autor Moriwen, 27.06.2010
Přečteno 309x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, georgin, al-pacino, CRASH, Satha
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čtivé, jen co je pravda :-). Dobrá práce

27.06.2010 13:40:00 | georgin

nevím o čem to je :-D a má to strašně uspořádané verše, ale tak malý tip si to zaslouží

27.06.2010 09:16:00 | CRASH

:) moc hezky se mi to četlo, i téma bylo pro mě přitažlivé :) Tip:)

27.06.2010 09:11:00 | Satha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí