Koupel

Koupel

Anotace: BLA BLA BLA . . . .

Svou kůži líně skládám do komínku.
Svlečené tělo potápím do vany.
Nasávám vodu do kořínků.
Přesto mám srdce děravý.

Vytáhnu špunt a vyteču ven.
S celou svou duší, co v blátě žila.
Otevřu oči - spatřím sen,
přede mnou bude stát kůže bílá.

Roztřesené ruce vztáhnu na ni,
s prvním dotekem, sevřu prsty.
Konečně splnilo se mé přání!
Autor eddy1 1 11, 27.06.2010
Přečteno 307x
Tipy 12
Poslední tipující: Gabrielle, labuť, Luca Steavens, 4LJFilip, rezina, malá slečna, ziriant, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

podle Krchovského, že? =)

18.11.2013 17:07:31 | annie

zajímavý... přeju at to brzy přejde... líbí se mi

27.06.2010 20:19:00 | Luca Steavens

To fak bylo hustý!
ST

27.06.2010 15:22:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí