č.11

č.11

Anotace: čti

klidně si dál choď jen na zelenou
já už jen čekám, kdy začneš bečet...
nastává přehlídka pávů!!
tak hledej v opilecké ráži jinou
a ukaž jí, jak umíš klečet

třeba si sněz hlavu
svlíkni kosti
a jako gumovej panák
skákej kam máš, když chceš...

předvádět peří, který neznáš
tuhle hru hrát, k zlosti
člověče nezlob se

jdu se vycpat
.
Autor přezdívka, 27.06.2010
Přečteno 278x
Tipy 6
Poslední tipující: Stoneman, JohnyD., Satha, 4LJFilip, rezina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nastává přehlídka pávů!!
tak hledej v opilecké ráži jinou
a ukaž jí, jak umíš klečet...
Taktohle mi fakt sedlo, asi si to někam napíšu...

27.06.2010 23:25:00 | Stoneman

Správná zlost:
Pravý čas říci dost ...

27.06.2010 15:20:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí