č.12

č.12

Anotace: čti

jsi chudák celej poblitej
a já mám další absinth vypitej

a tak koukám, pivo soukám do sebe
a říkám si hm...bylo to dobrý

to na znamení lásky..ale kdo ví??

ona přec odebírá se do nebe
na jizvách vrásky
a tak máš od své krásky jediné
penis přibitý na stěně
.
Autor přezdívka, 27.06.2010
Přečteno 235x
Tipy 5
Poslední tipující: Stoneman, ABC, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Po absinthu jsem usnul na schodech.

27.06.2010 23:24:00 | Stoneman

lubím, merci

27.06.2010 22:59:00 | ABC

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí