Metamorfosis

Metamorfosis

Anotace: trocha špatné poezie ke kritice

Metamorfosis

Křik tonoucího pod hladinou
Jako šifry milenců
Doléhají svoji silou
K břehům ostrova šílenců

Zpěv trávy na pastvinách
Vzdychá vzdychem rozkoše
A čmeláci na květinách
Slídí po celé jejich ploše

Vítr hrajíce si ve skalinách
Hraje melodie dětství
Nezůstáváme na pochybách
Když rozhoduje sobectví

Na lučinách hrají zvonce
Svoje teskné melodie
O životě kde jsou konce
A v hlavní roli tragédie

Ticho tiše pěje touhou
Poznat něco jiného než skon
Třeba jen na chvíli pouhou
Touha, to je zlom

Nad hladinami temných jezer
Něžně tančí motýli
Hledají jednu z mezer
Jak z reality na chvíli

Pěvci hlásají své přesvědčení
Když na citaru písně hrají
Ví to však jen zasvěcení
Že o pravdě nezpívají
Autor Jesper, 27.06.2010
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: Satha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí