Otevřít oči

Otevřít oči

Anotace: Obyčejní, zmatení, dál jdou světem schvácení...

Nejsi jiný, než ty ovce v davu,
stejně jako oni,
na špalek dáš hlavu.

Nejsi jiný, než ostatní slepí,
ani ty netušíš,
kdy neštěstí kolem letí.

Nejsi jiný, než němý pocestný,
každému všechno,
a ke mně nečestný.

Nejsi, však tváříš se tak,
možná, kdybys otevřel oči -
viděl bys nade mnou temný mrak.

Snad potom procitl bys,
štěstí jinam hledat šel.
Nejsi, však měl bys,
dříve, než na tebe zbyde -
jen chmel.
Autor Mania Dardeville, 27.06.2010
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: Rootness, Kapka, Monica.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavý... :-)

27.06.2010 22:22:00 | Monica.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí