Leporelo pláče

Leporelo pláče

Anotace: 18. 10. 2007

Je to tak trochu vyznáním
To leporelo moje
Jsem sama sebou vepsaná
V mé malované kóje

Čtu si ty svoje obrázky
Rozkládám svoje strany
Na bocích svážu provázky
Po slovech nenapsaných

A pak na řádek poslední
Že mám strach z minulosti
Nakreslím rtěnkou do ruda
Dvě překřížené kosti
Autor Métis, 28.06.2010
Přečteno 215x
Tipy 2
Poslední tipující: dee-dead
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí