Proč?

Proč?

Anotace: Odpoví někdo? Někdy?

Sbírka: 2010 Patetická potvora s kyselým úsměvem

Proč se mám bát vlastního stínu?
Proč se mám bát odrazu v zrcadle?
Proč se mám bát tváře v kaluži?

Proč mám sebou vláčet chcíplou víru?
Proč se mám tvářit propadle?
Proč mám čekat až se čistá rasa rozmnoží?
- - - -> a rozdrolí mou duši do polévky z pytlíčku
Autor Satha, 28.06.2010
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: Zasr. romantik, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty nechceš poradit, ty HO potřebuješ potkat!
Ale s tím ti neporadíme.

28.06.2010 12:44:00 | Zasr. romantik

Díváš se moc do země, zvedni oči, hrdě vztyč hlavu a bude se ti dýchat líp...

28.06.2010 07:17:00 | ajlonka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí