Byla nebo nebyla?

Byla nebo nebyla?

Anotace: Za sedmero doly v záři dýmu? Kec.

Sbírka: 2010 Patetická potvora s kyselým úsměvem

Byla bych to já,
kdyby se minulost stále nevracela?
Byla bych to já,
kdyby mne umlčela jen přeslazená karamela?

Byla bych to já,
kdybych odpustit sobě dokázala?
Byla bych to já,
kdybych si ke snídani naporcovala kanibala?

Byla bych to já,
kdybych v šálku s čajem utopila své sny?
Byla bych to já,
kdybych nepromarnila černobílé dny?

Byla bych to já?
Ne! Jen pouhý stín bez kouska citu.
Byla bych to já?
Ne. Však vsázela bych jen na kvantitu.
Autor Satha, 28.06.2010
Přečteno 289x
Tipy 6
Poslední tipující: dream in emptiness, Psavec, Zasr. romantik, Květka Š., Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To samé co u předešlé.

28.06.2010 12:46:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí