Los

Los

Anotace: Sázka na lásku.

Los

Je to jak sázka,
štěstí jedna k milionu,
přes oči páska,
a cigaretka k tomu.

Malá je šance,
zato velká výhra,
ženu se zase,
a kde kdo na mě zírá.

Asi už zapoměl,
že se před tím spálil,
Strach z vztahu vyšuměl,
a její hlas ho zmámil.

Tak běžím s losem,
ďáblovi do rukou,
s rozbitým nosem,
a falšenou parukou.

Dveře si zavřu,
není cesty zpět,
snad najdu pravdu,
ikdyž vím že teď....

Zase sklapnou pouta,
kolem rukou mých,
los odečten mi bude z konta,
a slyšet bude,
jen bláznivý smích.
Autor Atilla, 28.06.2010
Přečteno 237x
Tipy 3
Poslední tipující: Zorenka Ježková, 666 Idiot MCR
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí