Netušený...

Netušený...

Anotace: ...ani nevíš, že důležití lidé jsou a že mezi ně patříš...

Jsi jako člověk
se stejnou duší
co náhle se objevil
a ani netuší
že v minulém životě
blízkou byl bytostí
že pro mě osobně
máš spoustu možností.

Jsi bližší než můj přítel
i když se mi straníš
snad jako anděl bez křídel
však hříchy tiše vaříš.

Možná to vidíš
a možná netušíš
že část jsem tvé duše
já vím -
ty řešit to nemusíš...
Autor Mania Dardeville, 28.06.2010
Přečteno 284x
Tipy 6
Poslední tipující: Mates.21, malá slečna, CULIKATÁ, labuť, Skalsky Pavel, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

znám to,znám-hezké,moc

28.06.2010 20:05:00 | Mates.21

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí