Pošitý perlami

Pošitý perlami

Anotace: stačilo mi pustit si dvě písničky, inspirace od vás a taky si něco uvědomit:)

Někdy jak zažloutlou krajkou,
na večerní róby plese,
táhnem se takovou dálkou,
hvězdy nám do očí
každou chvíli měsíc vnese.

Někdy zas jak šaty víl,
z hedvábí a vínového sametu,
o těch jsi přece vždycky snil,
až před tebou v nich rozkvetu,
místo toho
paže tvé s jinou tango točí.

Někdy zas jak zbarveným brokátem,
na nohou jen jeden střevíc,
upadávat každým obratem,
však síly pořád máš víc a víc,
jen s jedním statečně zvládat
a s druhým ve sněhu zavátém.

Někdy jen v obyčejných plážových,
lesem, loukou, blátem, louží
v řekách houbových,
zmateně každý krouží..

..ztrácí, hledá, osamí,
po diamantech usilovně touží,
ani neví že život sám
je pošit perlami..
Autor Jiná, 28.06.2010
Přečteno 271x
Tipy 12
Poslední tipující: Mareritt, Čoki, Bíša, JohnyD., Rootness, Psavec, Mates.21, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky napsaná.St.Líbí.

28.06.2010 20:38:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí