Poděkování

Poděkování

Anotace: Já mám lidi, kteří mě podrží... Jsem za ně vděčná.

Děkuju,
že jsi má pohádka před spaním.

 
Děkuju,
že podáš náplast, když se poraním.


Děkuju,
že mi děláš těžké doby hezčí.


Děkuju,
že s Tebou je hned všechno trochu lepší.

 
Děkuju,
za všechny ty společné  chvíle.

 
Děkuju,

že pro Tebe i černá září bíle.


Děkuju,
že mi ukazuješ důvody pro žití.


Děkuju,
jsi záchrana, co před pádem mě zachytí.

 
Děkuju,
že jsi mě naučila dívat se a zřít.


Děkuju,
že s Tebou sama sebou můžu být. 

Autor genca, 28.06.2010
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy se má poděkovat a tys to udelal moc hezkou formou.))

30.06.2010 12:30:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí