závodní okruh

závodní okruh

Anotace: je

jsem činnej a hyperaktivní
když je potřeba
je to jako závodní okruh
opakování po čtyřech kilometrech
občas nějaká nehoda
dupnutí na brzdu
a attack

jsem mrtvej a
nesnášim vedro
je mi hic
a nemám chuť lítat,
v noci se všechno mění
závody 24 hodiny
oči vypovídaj službu
a dochází mi benzín
auto letí o to víc
diváci dřímou
a bděj
jsem jako sova
je to moje show...
Autor humus, 29.06.2010
Přečteno 245x
Tipy 6
Poslední tipující: Monica., CORONATION, ostuda lidstva
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm... Líbilo se mi to ATTACK! :-)

29.06.2010 14:31:00 | Monica.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí