Zázrak zrození

Zázrak zrození

Anotace: krásné malé děťátko je na světě...

K polibku stáčí pouhý malý krůček,
dotek i větru můžeme zaznamenat,
na tváři, kdy slunce nás hřeje,
a k plození jsou nás potřeba nejméně dva.

Snad z pouhé lásky zrodí se život,
do dušičky vdechne novou mysl,
kus matky, kousíček otce svého,
kdy v přítmí, s láskou, se společně se dělí.

Z ničeho a z ničeho zrodí se sen,
kukadla šedavě modrá a víčka k zulíbání,
vlásky jemné a prsty k pouhému objímání,
lásek, které za políbení vládnou malému světu.

Nic a nic pomohlo k zulíbání noci,
z čeho dítko rozkošné se pak rodí,
dva se mají rádi, dva se milují,
a třetí? třetí přináší nové štěstí…
Autor Láďa, 29.06.2010
Přečteno 257x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, ziriant, Psavec, Květka Š., Kapka, CULIKATÁ, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí