č.13

č.13

Anotace: čti

ruce si podáme
krásně pasuješ
do mě
co na tom, že zítra už
budeme zase na dně?
...
ty chudák psychař
hlava plná špíny
já naivní bojovník
za lepší jitra
co v cestě má větrné mlýny

ale miluji
miluješ
tak pšššš....
teď přeci padáme
padáme
padáme
výš...
.
Autor přezdívka, 29.06.2010
Přečteno 302x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, JohnyD., mida, Jane, rezina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí