Povídám ti, kamaráde

Povídám ti, kamaráde

Anotace: Není to z vlastní zkušenosti...jen se mi zachtělo skládat v tomto stylu.

Povídám ti, kamaráde,
že to vůbec nechápu,
co se to jen děje tu,
to ti chci říct, kamaráde,
ale v týhle zemi se fakt bezvadně krade.

Příjdu k pultu, vezmu věc,
prodavač hledí kdesi na jinej konec,
kamery už neví, kam by se jinam otáčely,
kde do blba by ještě hleděly,
a ostatní maj jen to svý,
nikdo prodavači nepoví,
a kamery neví kam by jinam hleděly,
povídám ti, větší ráj jsme tu jště neměli.

Prostě povídám ti, kamaráde,
že v týhle zemi se fakt bezvadně krade.

Autor Elie, 29.06.2010
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí