Vypadala šťastně

Vypadala šťastně

Anotace: ve skutečnosti umírala smutkem..

Vypadala šťastně,
ve skutečnosti umírala smutkem..

Vypadala krásně,
duši měla černou..

Vlasy měla plavé,
přírodní barva byla černá..

Postavu měla nádhernou,
za vše mohla plastika..

Oči měla krásně modré,
drahé kontaktní čočky..

A to vše završila tím,
že se nad ničím netrápila,
dokonce i když umírala,
kysele se usmála...
Autor Haminka, 29.06.2010
Přečteno 234x
Tipy 8
Poslední tipující: Jeronym., Šerák, Bíša, 4LJFilip, Házté, Izza, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí