Zlatavá kometa

Zlatavá kometa

Anotace: had,,kometa nebo něco mezi :-D

Zlatavá kometa prolétla nad námi
a ocasem svým vlasy nám sežehla
Topím se ledem, topím se slzami
Které u srdce bodaj tak jako jehla

A pak nám kolem těl
slizkej had proletěl
Slizkej had v podobě ocasu komety
Byl to ten samej had
co chtěl jsem si osahat
dávno již dáno - určitě před lety

Po nebi plazí se had s hlavou komety
no tak si honem lásko něco přej
Minule přála sis, a to už před lety
aby tě Charón převez na druhý břeh

Přání se splnilo tak proč teď ne?
Využij náhody dokud nespadne
Přej si zas život, přej si nebe zase….
Ne miláčku,už nechci znovu žít
chci jen tvou omšelou lebku políbit…
Nechci se stresovat slovami o spáse…..
Autor Chašmodský, 29.06.2010
Přečteno 210x
Tipy 1
Poslední tipující: Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí