Omyl...

Omyl...

Anotace: Inspirováno životem

Do očí a do srdíčka dostal jsem já ránu,
Seznamka je na tom vina
Když jsem poznal tu dámu.

Z dámy se vyklubal plešatící dědko,
Bydlel kdesi u Očové
Jmenoval se Petko.

Nechal jsem se chytit sítí,
byla to ta netová,
však já nejsem na chlapečky
dím a píšu dědkovi,
ostuda to byla velká,
doslova třetí světová.
Autor Medvídek@.., 30.06.2010
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: Marfuša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:))pobavila:))

30.06.2010 06:24:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí