Sám

Sám

Anotace: probudit se šťastný......

Touha v lesklých paprscích smutku píše své sonety o naději,
píše slabiky něžných vražd z omámení
sladkou vůní levandule, co svá křídla rozprostírá po mezi,
když soumrak sklání se ke spánku.

Když chodívá spát, touží vzbudit se šťastný,
zapomínat, trochu se radovat z maličkostí,
milovat,
prostě, chtěl by žít.

Ležel v trávě, tam kde končí svět,
dýchal tu sladkou vůni všech milujcích se květů
a zas probouzel se migrénou,
co všechny krásné přeludy odvane jak pírko.

Ten cit, říká se mu láska,
bodá do všech částí unavených duší svá nězná slova,
vráždí, vraždí zas a znovu, pořád dokola
tu důvěřivou naivitu

S pouhou láskou k bolesti
S utrhanými křídly nadějí
S pohledem za noci padlých andělů
... sám
Autor Morsia, 30.06.2010
Přečteno 248x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, Psavec, WAYWARD, carodejka, Květka Š., Ollie, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí