Tajemství

Tajemství

Anotace: Báseň.

Tajemství
Chceš říct tajemství? Já vidím na tvoje okno.
Jak se zhasíná a rozsvěcí světlo.
Jak jdeš spát a ráno vstaneš.
Jak si čteš a s medvědy si hraješ.
Jak pláčeš a jak se směješ.

Chceš říct tajemství? Já znám tvojí vlastnost.
Tu kterou mám ráda dost.
Tu která miluje a nenávidí.
Tu která chválí a nezávidí.
Tu která objímá tvůj strach.
Tu která setře na mém srdci prach.

Chceš říct tajemství? Já jich mám víc.
Teď ale pohlédni na měsíc.
To tajemství tam možná je.
To tajemství se snadno ukryje.

Chceš říct tajemství? Já vidím tvoje okno.
Jak se zhasíná a rozsvěcí světlo.
Jak ráno snídáš a v noci sníš.
Jak vkrádám se do snů zatím co ty bdíš.
Chceš říct tajemství? Já řeknu ti ho hned.
To tajemství je pouhá lež.
A záleží jen na tobě..zda-li mi věřit chceš.
Autor Lilith Spring, 30.06.2010
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: Házté, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí