Hrajem

Hrajem

Anotace: Lidičky z Vítové měli hezký nápad, uspořádat v hospodě večer her. Zalíbilo se mi to a něco jsem jim tam poslal:-)

Hrajem si i tak to někdy chodí.
Hrajem si, kdo si hraje nikomu neškodí.
Jsme velké děti? No a? Že je nám víc než pět?
Každý má možnost vrátit se zpátky do dětských let.
Ukázat, že není jen starý kmet. A hrát si, jako by mu bylo
zase těch pět let. Otevřít dveře všem dětským snům.
Ukázat že i dřív bylo hraní CooL.
Autor Eru Alonnar, 30.06.2010
Přečteno 216x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, 4LJFilip, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí