nedokončená

nedokončená

Anotace: píseň...

Sbírka: Nový svět

když souzníš se soumrakem
a v duši rozplývá se stín
já tě pochopím
a vrátím se
na zem zpátky
k tobě domů
do tvých snů
vrátím se
já se vrátím
tvou pohádkou chci žít

jsi můj život, který uvnitř těla i své duše stále nosím
bez tvého objetí se prachem zalykám a dusím
krajinou překrásnou nechám se tebou mlčky vést
až dopadne na zem ta nejkrásnější ze světa hvězd
přivinu tě blíž k sobě do náruče těla svého
a nebudu chtít víc
lásky duše tvé - světa mého…

schází nám
ty chvíle společný
pocit mám neskutečný

když tě mám a ty mě máš
ty mi scházíš
když odcházíš
když jsi sám

........
........
........
Autor Moonlight7, 01.07.2010
Přečteno 302x
Tipy 6
Poslední tipující: Isquieasuus, Marfuša, Bíša, Ollie, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí