Plány

Plány

Anotace: Je lepší si vysnít cíl a jít si za ním...

Když se zasníme, máme velké plány,
co ale s tím, když se všichni bojíme prvady?
Plány jsou vždy velké a krásné,
ale když se probudíme jsou vždy matné.
K čemu plány vůbec jsou,
když stejně nikdy nevyjdou?
Plány jsou zřejmě pro radost,
abychom postavili nějaký most.
Ten most by byl most lásky,
kam bysme chodily na procházky.
Nemusel by to být však jen jeden most,
stačí mít jen plánů dost.
Autor Tea, 01.07.2010
Přečteno 264x
Tipy 7
Poslední tipující: Gabrielle, Mraveneček, Bíša, CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejhorší jsou ty plány a sny o,kterých vím,že nikdy nepříjdou...že se nesplní :(

01.07.2010 21:59:00 | Mraveneček

kde jsou kdepak jsou, ty naše velkolepý plány
kde jsou kdepak jsou, hřbitově zakopány
sedíš tu tiše jako pěna
žijem svůj život, no jak se říká do ztracena

01.07.2010 18:38:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí