Matematika

Matematika

Anotace: ...

Pořad samý čísla,pořad samý vzorce,
život není matika,tohle nemá konce.
Stále nějaký pravidla ,ulohy a podmínky,
co nějaký vzorec na nejlepší vzpomínky?
Je to jako puzzle,taková skládačka,
něco jako atrakce,malá dětská houpačka.
Houpeš se nahoru,dolů,sem a tam,
nakonec zůstaneš ve všem sám.
Od kterých bys pomoc čekal,hned zmizí,
najednou si pžipadá všichni tak cizí.
Koho znáš jen chvíli pouhou a nečekáš od něj moc,
ten dokáže tě vnímat,ten dokáže ti pomoc.
Proto nedej na to jak dlouho se sním znáš,
věř tomu,koho opravdu časem poznáš....
Autor kubikula.bm, 01.07.2010
Přečteno 221x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

odcházím pochybně poučen :-)

01.07.2010 18:28:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí