Jenom zmlácenej pes

Jenom zmlácenej pes

Anotace: ...

Žijeme pro to, abychom dřeli
Rveme se za nic, abychom byli
Dýcháme pro to, abychom žili
Nač teda plakat, když dochází síly

Vítěz se vzpíná, co z toho má?
Když vzápětí světla mu někdo povypíná
Nač hoří svíčka, když tma kolem je
Však až zavřeš víčka, krev oči zaleje

Své kroky vedeš a sám nevíš kam
ruce k nebi ti stoupají vzhůru
jen pár zlatejch zbylo v mondůru
a na rtech otázka, proč a co zavolám

Život je bída, jen zmlácenej pes
chvíle je nuda a nuda je svět
jen pocit chtíče a v těle stres
nestačí chtít se jen tak proletět
Autor Estan, 01.07.2010
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: Wor, ziriant, CULIKATÁ, Michelll
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

první dva řádky i ten poslední jsou hodně dobrý:)

02.07.2010 13:32:00 | Wor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí