Škrtnutí sirkou.

Škrtnutí sirkou.

Anotace: Ministerstvo zdravotnictví varuje: Kouření může způsobit pomalou a bolestivou smrt.

planoucí stroužky dýmu
rozmlží se ve vzduchu,
tak jako zapomínám na vinu,
co příčinou je rozruchu

ztrácím se s nimi v říši,
jako bránou projdu očima,
splašené motýly slyší,
kdo se na mě zadívá

svlékám obnošenou kůži
jako slepec zaživa,
škvíra v bráně se zúží,
tmavne idea horlivá

klesá ke mně myšlenka
jako hejno hladových supů,
tvářím se jako mršina
a hltám obsah jejich poslů

čtu, co slyším,
lepím střepy duhového náhrdelníku
a naplněna vzkazy z výšin,
ztrácím cigaretu v popelníku
Autor l'âme, 01.07.2010
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: JohnyD., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krása...ST...nevadí, že jsi ztratil cigaretu. hlavně neztrať sám sebe ;)...a kůži svlíkej dál, změna je život :)

04.07.2010 00:14:00 | JohnyD.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí