Jsem

Jsem

Anotace: Nejsem

Jsem nevyslovená věta, jsem zlomená cigareta. Jsem bílý dým,co se
rozplyne, jsem lidský chameleon,co s davem splyne. Jsem opak dne a
silueta noci, jsem nic a mám prázdný pocit. Jsem popel, co vítr
rozfoukal, jsem prázdná houpačka na níž se malý chlapec houpal. Jsem
zapomenutá událost, jsem hadrová panenka, jsem od vína prázdná sklenka.
Jsem slza,co v noci s tváře spadla, jsem střep rozbitého zrcadla. Jsem,
vlastně... NEJSEM
Autor Lilith Spring, 02.07.2010
Přečteno 249x
Tipy 1
Poslední tipující: Házté
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké

02.07.2010 00:12:00 | zajicek.vjamce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí