sedimdomajsoučtyřiránochlastámpivoacojako?

sedimdomajsoučtyřiránochlastámpivoacojako?

Anotace: tady a teď

heslo je neznámo
za automatem na cigarety
co nefunguje století
leží nahá barmanka
a jednookej námořník
si chichotá do vousů
kape whiskey stoletá
a moje jméno se zapomělo
na tom seznamu
co uhořel i s nadějí
že nás někdo zachrání
no tak nalejvej
svoje dno si
vychutnej
protože ho uslyšíš
ještě mockrát
zachránil jsi ježiše krista
jseš rockenrollová hvězda
máš všechno
o kapku víc
než nic
Autor humus, 02.07.2010
Přečteno 238x
Tipy 5
Poslední tipující: Stoneman, borůfkovej shit.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevím proč, ale připomíná mi to nějakou písničku... st;)

07.07.2010 20:52:00 | borůfkovej shit.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí