Karma.

Karma.

Anotace: Konej dobro,vrátí se ti zpět,čiň zlo a čerti si stebou v pekle pěkně zatopěj.

Každý hledáme ten svůj kout zapomnění,
děláme činy a myslíme že se tím něco změní,
ten chce to a tahle zase toto,
život je jako výhra v lotto.

Ten má více ta zas málo
Někomu by se zdálo,
Že fortuna ta děvka jeho osud v rukou třímá,
Je to jen a pouze osudu úměra přímá.

Někdo v bohatství svůj život žije,
Druhý v bídě narodil se,
Rána osudu sobě ruce myje,
Druhý se snaží aby nespálil se.

Mít ten dar a sílu moci,
V každé nadcházející noci,
Se probouzet.
Probudit se do lepšího rána,
Vzývat boha,našeho pána,
Netřeba.

Jako ruleta se roztáčí životy lidí,
Kdo vsadí dobře,úspěch sklidí.
Kuličkou kdo úmyslně podvádět se bude snažit,
Ten jistě v pekle se bude smažit.


Každý tvůj čin ti budíš odměnou,
Snad si jednou na tebe všichni vzpomenou.
Autor Medvídek@.., 02.07.2010
Přečteno 294x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, ilona, Kett, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi.

02.07.2010 07:26:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí