Lucinka má 16

Lucinka má 16

Anotace: k narozeninám..... a byla fakt nadšená :-D

Už je to rok, co se známe
A občas si společně do nosu dáme
Navštěvujeme veterinární školu
A učíme se pít Coca colu

Však Lucka pije jenom rumík
Už jí nechutná žádnej' Brumík
Je to naše pilná žačka
Co všem ráda honí ptáčka

U Vrzalky šplhne si
Když náušnice vytasí
U Miholky skalpel jede
Za jedna to však nedovede

Radši myslí na Patrika
Jak se před ním dlouze svlíká
Šestnáct let již takhle žije
Srdíčko nechť zdravě bije!
Autor wigi.sama, 02.07.2010
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: Elisha, Chancer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, 16..to už je dávno :-)

02.07.2010 16:43:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí