tupé lidstvo

tupé lidstvo

Anotace: sadc

já sem malej hipisáček¨
v tomhle světě plným sraček
kde sou jen války a zbraně
oni mají ropu hura na ně
dobijou se všici co prachy mají
když jí sami ochotně nedají
vytvoří v zemi nějaký problém
válka na ochranu demokracie je emblém
pry se pro mír zabijí a valčí
a lidem to takhle stačí
jelikož to není v jejich zemi
poblejt po tomhle chce se mi
vždyt jenom opravdu tupé lidstvo
může tolerovat také svinstvo
Autor ostuda lidstva, 02.07.2010
Přečteno 203x
Tipy 11
Poslední tipující: Iv, Sýkorka07, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, Do Ga, anatantal
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak za tohle máš 1000 ST !

16.08.2010 10:13:00 | Iv

Válka pro mír.. Přesně tak.. Bohužel.

07.07.2010 18:18:00 | Sýkorka07

:+))

02.07.2010 22:57:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí