balanc

balanc

Anotace: rovnováha

život je jen taková recese
co přinese to odnese
něco tu je a něco tu není
všechno se strašně rychle mění
potkáváš lidi nový a starý
někdy špatný někdy dobrý
někdo tě nudí a někdo baví
někdo tě nesnáší někdo s tebou slaví
všude sou nějaký zápory a taky klady
uspěchu musíš mít vždycky vady
aby si měl nějakou vyváženost
k akčnosti se páruje lenost
Autor ostuda lidstva, 02.07.2010
Přečteno 232x
Tipy 10
Poslední tipující: Iv, Pythonissa__, Sýkorka07, Bíša, 6thSun, J.U. Ray, Do Ga
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St...**

13.07.2010 00:58:00 | Pythonissa__

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí