Jed

Jed

Anotace: Nehodlám se tebou otrávit.

Rty voní ti po jedu,
rád bys dal mi pít.
Ostré jehly pohledů
jsou to, co můžeš chtít.

Ještě míň a ne, že víc.
Křičím sama z plných plic.
Čím dál míň a jestli vůbec.
Chceš-li, tak si znovu uteč.

Že nejsem tu pro tebe,
na tom ti vůbec nesejde.
Že snad nechci? - A co s tím?
Stačí, že tě pobavím.

Vypadni a nech mě být,
nestojím ti o tvůj cit.
Jaký je, to nevíš sám,
nejsem tu k tvým zábavám.
Autor Sýkorka07, 02.07.2010
Přečteno 232x
Tipy 15
Poslední tipující: labuť, Psavec, Bíša, Vanilková Ninja, Isquieasuus, hašlerka, zelená víla, CORONATION, Květka Š., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí