Krabička

Krabička

Anotace: Čtyři rohy, čtyři stěny. Copak bude mezi němi?

Hranatá je maličká
černobílá krabička.
Na stole si jen tak leží,
copak její hrany střeží?

To, co v sobě ukrývá,
k vidění moc nebývá.
Dosaďte si, co jen chcete,
i tak stěží uhodnete.

Jeden zvídavý pár očí
kolem krabičky se točí.
Rád by věděl, co jen skrývá,
co v krabičkách malých bývá.

Hranatá se usmívá,
víko lehce odkrývá.
Kukadla jsou zvědavá,
čekání je námaha.

Kdyby oči věděly,
nic by vidět nechtěly.
Jenom ve tmě těch čtyř stěn,
prostor bude naplněn.

Představte si, co jen chcete,
teď už to snad uhodnete.
V krabičce je zvědavost!
Pro tu je vždy místa dost.
Autor Rozpalka, 02.07.2010
Přečteno 250x
Tipy 15
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Thalia, carodejka, jedam, Špáďa, Monica., Isquieasuus, Kapka, CULIKATÁ, teo7322, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé :)

22.09.2011 16:34:00 | Thalia

Hezké.

07.07.2010 23:33:00 | carodejka

Napjalas mne jako strunu,...
...snad jsem zralej na harpunu...

05.07.2010 23:21:00 | Špáďa

Pěkné! :-)

03.07.2010 19:32:00 | Monica.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí