Ochutnej ! (mě)

Ochutnej ! (mě)

Anotace: lehounké vábení skrz maliny :)

. . .

Ochutnej zralé maliny,
jsou od mé tety Oliny.

Vezmi si hrstku do dlaně,
otevři ústa-hrr na ně!

Ochutnej kousek po kousku,
uvěř té sladkosti pro lásku.

A až je všechny sníš,
pak MĚ ochutnat smíš!



. . .
Autor Dekadence, 02.07.2010
Přečteno 500x
Tipy 9
Poslední tipující: Krahujec, Kapka, CULIKATÁ, mida, Bíša, Vanilková Ninja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí