Nech si to projít hlavou

Nech si to projít hlavou

Anotace: ***

Jeden muž, jedna žena
Prapředci Adam a Eva
První a poslední v ráji
Od té doby jsme v háji
Všichni jsme zmetci
A zasloužíme smrt

Strachem svírá se mi hrdlo
Dobro se vyvíjí ve zlo
Nač odpovědi? Nač otázky?
Nenávist se vyvinula z lásky
Všichni jsme zrádci
A zasloužíme smrt

Otec zabil syna, syn zabil otce
Dva psi zavřeni do malého kotce
Bojíme se připustit očividnou možnost,
Že jsme pro peklo ideální bytost.
jako naši předci
zasloužíme smrt.
Autor Edmond Kadad, 03.07.2010
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: Barbell, Bíša, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí