ZKLAMÁNÍ

ZKLAMÁNÍ

Anotace: Co nikomu nepřeju

Sbírka: Sny ,touhy a skutečnost.

ZKLAMÁNÍ
Čím to,že i když svítí sluníčko,
do smíchu mi není
co je to, co svírá mé srdíčko,
nikdo o tom ani neví.

Muž mi říká,"mám Tě přece rád,"
vím,že pravda to ale není.
Jiná žena si s ním začla hrát,
láká ho na své mladé vnady.

Nevím,co dělat budu,
jestli se s tím smířit mám,
nebo na tu zubatou
radši čekat mám.
Autor Bomejka, 03.07.2010
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: Divoženka1, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Třeba bude líp...
usměj se na kytku
která právě kvete...

03.07.2010 18:37:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí