Uvidíš...

Uvidíš...

Anotace: jednou to pochopíš...

Uvidíš, uvidíš,
jednou to pochopíš,
uvidíš, uvidíš,
když víru neztratíš.

Nech mysl svou
na vlnách plout,
než vítr do plachet
ti přestane dout.

Nehledej bohatství,
naloď se na loď,
vydej se za štěstím,
vždyť stačí tak málo.

Svět není zlej,
to proradný lidi jsou,
všechno si záviděj,
nehledaj cestu svou.

Uvidíš, uvidíš,
jednou to pochopíš,
uvidíš, uvidíš,
když svou cestu neztratíš.

Naloď se na loď,
vydej se za štěstím,
předsudky zahoď
a dosáhneš vítězství.

uvidíš... uvidíš...
Autor tuleby, 09.11.2004
Přečteno 554x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí