Jako krev

Jako krev

Anotace: "Nebudu psát, že jsi pro mě jako vzduch, jídlo, nebo voda... tyto věci pro mě postrádají smysl..." budu vděčná za každý komentář ;) díky...

Sbírka: Strasti a radosti Vesmíru

Jsi pro mě jako krev
jako vrah mých lovců
to Ty odkláníš
šípy se svěcenou vodou
to Ty chytáš
stříbrné kulky
to Ty při prvních paprscích slunce
mě nosíš do úkrytu

Jsi pro mě jako krev
jako vrah mých lovců
lidská oběť pro Drákulu
a vana pro Čachtickou paní
tisíc šípů na hlavy těch
co svírají dřevěný kůl
sto nožů do srdce těm
co sekají stříbrným mečem

Jsi jako krev
co proudí do mých žil
do srdce, které nebije
s Tebou skoro žiju
s Tebou skoro dýchám
když slyším tlukot Tvého
téměř bije i mé srdce
Autor Matsuyama Tatsuko-chan, 03.07.2010
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí