Minimetalurgie

Minimetalurgie

Anotace: slovní cvičení

Cínový vojáček v pase se prohýbá,
mosazné gombíky vzlétnou,
s železnou jak pravidelností,
doňˇolovo sypou.
Sražená krev otravnější rtuti,
na zinkovou rakev zlata se nedostává..
a alkalické kovy dál barví plameny do duhy.
Budiž metalurgický průmysl
milostiv Tvé metály posedlé duši.
Autor kryplik, 03.07.2010
Přečteno 234x
Tipy 1
Poslední tipující: Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí