Vysněná

Vysněná

Anotace: první a poslední..hodně staré slova :)

..Vysněná..
Jsi mou každodenní myšlenkou,
Buď mou vysněnou princeznou,
Chci Ti psát dobrou noc,
Říkat Ti jak pro mě znamenáš moc.
Jsi „má“..báječná..
..vysněná..

Zamknem chlapce pod zámek,
Budem plout v říši pohádek,
Ta „má“..báječná..
..vysněná..

Asi už je pozdě,
Na verše a básně,
Byla chyba se Tě vzdát.

Omlouvat se?..
Znovu a zas?..
To určitě nechce ani jedna z nás.
Jsi „má“ ..báječná..
..vysněná..
Autor Tdm, 03.07.2010
Přečteno 224x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí