J.M.

J.M.

Anotace: ...

na tvých pažích zůstalo teplo dne
a v obrazech podobných kapkám potu
se lesklo slunce

v nahotě

naklonils hlavu
a slunce zmizelo
v zářivé obruči
sťaté tvým krkem

vnější okraj tvých vlasů
měnil barvu

tvé oči modelovaly
rychle se střídající pohyby
zatmění a svítání
mým dojmům

otevřel jsem ústa
a dal prostor mlčení

bůh není
ale tys mu byl blízko...
Autor tukiy, 03.07.2010
Přečteno 229x
Tipy 14
Poslední tipující: labuť, Psavec, Květka Š., Kapka, CULIKATÁ, carodejka, l'âme, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten pocit jsem taky znala...

04.07.2010 20:31:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí