Tajemný z věčného klidu

Tajemný z věčného klidu

Anotace: 4.7.2010

Vidím ho kráčet,
musím se otáčet.
Zahlédnu jeho úsměv,
on vidí můj hněv.
Zlobím se kde byl tak dlouho,
už umírám touhou.
Řekl mi ,,už je čas"
a já souhlasila nahlas.
Vzal mě za ruce,
položil si je na srdce.
Jeho srdce netlouklo,
ach, něco ve mě hrklo.
Kráčíme do tmy,
snad budeme samy...
Ukládá mě na měkkou zem,
proč zrovna tu proč zrovna sem??
Šeptne zas a znovu už je čas,
už neslyším jeho hlas.
Necítím nic,
nevidím víc.
Jsem uspána k spánku věčnému
díky němu - mrtvému.
Autor Týnka, 04.07.2010
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: Dindane, Květka Š., Boudicca, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu povedená ..

11.09.2010 13:47:00 | Dindane

Ach... líbí

04.07.2010 09:25:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí