V radosti i smutku

V radosti i smutku

Anotace: Překlad mojí oblíbené písně s menšími úpravami. :)

Víš, jsme stejní,
tak mladí a ztracení,
stále se bojíme
a jsme zničení.

Není léku na bolest
a není kam se skrýt,
vše o čem sníme
nemůžeme mít.

Jsme si podobní,
silní a prokletí
a statečně se
svíráme v objetí.

Neustále trpíme
a tolik nás to mrzí
sobě navzájem
stíráme slzy.

V radosti i smutku
ukryj mě ve své náruči,
jsme příliš mladí
a život už nás naučí

že tenhle krutý svět,
zláme nám srdce,
však svůj vlastní osud
svíráme pevně v ruce.
Autor Charibeja, 04.07.2010
Přečteno 256x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, V.N.Losinský, carodejka, Petbab, CULIKATÁ, Boudicca, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké.

09.07.2010 13:51:00 | carodejka

Líbí se mi a to velmi:).Hezká.

04.07.2010 10:16:00 | CULIKATÁ

Povedené...

04.07.2010 09:20:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí