nový rok

nový rok

Anotace: přání do noveho roku

Za chvíli zvon půlnoc odbije,
Po té radosti ještě přibide.
Sklenky zazní světla vzletí,
Naši zem však neobletí.
Světla padnou vzletí další,
Tak jako roky další.
Autor ronaldo99, 31.12.2005
Přečteno 891x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí